RH Solar

Uw partner voor advies, verkoop en installatie van zonnepaneelsystemen

Over ons

RH Solar is een jong bedrijf omtrent zonnestroom. Door alle ontwikkelingen op de voet te volgen in de snel veranderende wereld van zonnepanelen, kunnen wij u altijd juist adviseren omtrent het door u gewenste systeem. Of u nu alleen een advies gesprek wilt of vastberaden bent en een installatie wilt aanschaffen. 

Even voorstellen, mijn naam is Ron Heijnen. Al jaren ben ik geïnteresseerd in duurzame energie. Na thuis te zijn begonnen met een aantal afgeschreven zonnepelen, en experimenteren met accu opslag heb ik nu de stap genomen om als zelfstandig adviseur en installateur bezig te gaan. Met de nodige praktijkervaring en opleidingen op zak. Mocht u vragen aan mij gericht willen stellen kunt u mij bereiken via ron@rhsolar.nl 

Inmiddels zijn we in het bezit van de volgende behaalde diploma's. Deze opleidingen zijn speciaal opgezet voor de zonnestroom markt. Solar Topfitter en Specialist zijn de beste opleidingen die er op dit moment zijn voor het ontwerp en aanleg voor zonne-energie systemen.